EVEN VOORSTELLEN

Mijn missie is om mensen te begeleiden/te trainen in het vergroten van hun geluksgevoel en geluksbeleving door zowel mentaal als fysiek te gaan bewegen, te ontdekken en te groeien.

 

We gaan samen op pad en ontdekken wat je nodig hebt om met meer zelfliefde, zelfbewustzijn door het leven te wandelen. Minder belast door ervaringen uit het verleden, niet helpende terugkerende patronen te herkennen en los te laten. Belemmerende emoties, gedachtes en overtuigingen voelen, erkennen en een plek te geven. 

 

Door mijn levenspad en alles wat ik daar tot nu toe ben tegengekomen heb ik ervaren dat we altijd een keus hebben, hoe moeilijk en onmogelijk het soms ook lijkt. We hebben het in ons om ons minder te laten leiden door het verleden en door meningen van anderen. Dat kost moed, kracht en vertrouwen. Om te ontdekken waar jouw uitdagingen zitten, om te voelen wat je echt wilt en wie je diep van binnen altijd al bent. Je het vertrouwen en de moed geven om Jouw leven te leiden.

 

Samen gaan we een nieuw pad van je leven bewandelen want ......

“Geluk staat je goed”

 

Wie ben ik

Nou ….ik ben Marieke Kool moeder van een prachtige dochter. We wonen samen met onze Jack Russel in het pittoreske Kockengen.

 

In 1975 in Arnhem geboren en uiteindelijk met mijn ouders, broer en zus opgegroeid in Breukelen.

Als kind was ik al een dromer, een doener, creatief, vanuit het hart en intuïtie, beschermend naar mijn familie.

 

Na de lagere school en de Havo een jaartje gestudeerd en toen overgestapt naar een MBO opleiding…. Ambachtelijk meubelmaker. Een heerlijke creatieve opleiding waar ik mij thuis voelde. Creatief, doen, mijn eigen creaties tot leven brengen.

Na mijn opleiding kwam ik met een omweg bij een woningbouwvereniging terecht.

In die tijd getrouwd, moeder, geworden, gescheiden. De functie en de organisatie veranderde. Ik veranderde en merkte dat mijn werk mij geen energie meer gaf, ik vond het steeds lastiger om er tussen te passen. Ondertussen gaf ik in mijn vrije tijd sportlessen zoals Spinning, Pilates, BBB, Piloxing en privetrainingen. Het bewegen heeft mij in emotioneel uitdagende periodes geholpen. Het gaf mij energie, kracht en vertrouwen in mijzelf. En ook nu zorgt het dat ik zowel fysiek als mentaal mij goed voel.

 

Begin 2020 de stap durven zetten om mijn vleugels uit te slaan en naar het onbekende te vliegen, mijn intuïtie en gevoel te gaan volgen. Hoe spannend ook, vanaf het moment dat ik de beslissing had genomen en naar mijn diepste behoefte luisterde, voelde ik meteen dat het de juiste beslissing was.

 

En nu ben ik hier. In 2021 met succes bij Heart4Happiness de opleiding Gelukscoach en werkgelukdeskundige afgerond. Mijn hart, intuïtie gevolgt en voel mij sterker en met meer zelfvertrouwen dan ooit. 

“Geluk staat je goed”